Welkom op de reviews pagina.

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen

Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Fam Kolk


Algemene review


Waardering:

Aanrader! Mooie huisjes, gastvrijheid, in de natuur , centrum op loopafstand
Geplaatst op: 02-08-2020

Rene en Pien


Algemene review


Waardering:

Wat een mooi plekje, een fijne uitvalsbasis voor ons om er op uit te gaan! Marco en Saskia hebben het goed voor elkaar met hun gezin. We hebben een fijne tijd gehad en komen graag nog een keer terug in de zomer! tills nästa gång
Geplaatst op: 02-08-2020

Johan en Jennie Leffers


Verbleven in:

Stuga 8

Waardering:

Me and my dad stayed here on our motortrip. The staff is really friendly en helpfull. The house was clean and tidy and cozy on the inside. Everything you need is there. For us from the busy Holland, it was a beautyfull time to rest. We enjoyed the nature which is serounded by the park. A river, lakes te swim/fish. The small town Eskarad is nearby and there is a supermarket as well, where you can eat a nice meal. We would love to come back!!
Geplaatst op: 02-08-2020

Fam Heijnen


Verbleven in:

Stuga 6

Waardering:

Zeker een aanrader om te verblijven. Heerlijke Stuga's. We zijn zeer gastvrij en vriendelijk ontvangen door Saskia en Marco. Mooie omgeving om lekker te wandelen, grote supermarkt in de buurt en de hot-tub waar we gebruik van konden maken was heerlijk warm!! We komen hier graag nog een keer terug en zullen iedereen aanraden hier langs te gaan.
Geplaatst op: 02-08-2020

W van der Steege


Verbleven in:

Stuga 5

Waardering:

Een hele fijne tijd gehad in het knusse huisje van alle eenvoudige gemakken voorzien! Het is een mooie en rustige plek om te zijn. Mogelijkheden genoeg om een vakantie op een sportieve of rustige manier, genietend van de omgeving, musea en dorpjes te vullen! Je wordt vriendelijk ontvangen en ook staan ze klaar om tips te geven of hulp te bieden. Kortom; een echte aanrader!
Geplaatst op: 02-08-2020

Roy


Verbleven in:

Stuga 6

Waardering:

Wij hebben een uitstekende vakantie gehad! Het huisje was ruim, netjes en van alle gemakken voorzien. Vanaf deze locatie kun je echt alle kanten op en ontelbare activiteiten ondernemen. Bij problemen staan de eigenaren graag voor je klaar. Zo stonden wij een aantal km van het park vast in de sneeuw en hebben zij ons eruit getrokken. Door deze al met al zeer positieve ervaring (reisperiode: kerstvakantie) hebben wij direct voor de zomervakantie geboekt. Zijn inmiddels 4 dagen thuis en kunnen niet wachten om weer te gaan. Kortom een uitstekende plek voor een geslaagde vakantie. Gr. Didi en Roy
Geplaatst op: 02-08-2020

Dennis en Saskia van Drent


Verbleven in:

Stuga 15

Waardering:

Voor ons was dit de 1e keer dat wij in Zweden zijn geweest. We zijn na de kerst tijdens de sneeuwval aangekomen. Bij aankomst werden wij heel vriendelijk door Saskia en Marco onthaald. Het huisje was heerlijk verwarmd en netjes en schoon. Voor ons voor het eerst dat ook alles aanwezig was zoals een afwasborstel, aluminiumfolie ed. Zoiets hadden wij nog niet eerder meegemaakt. Onze "stuga" was voorzien van oa een magnetron, broodrooster, oven en een smart tv. Je kan er heerlijk door de bossen wandelen. Het centrum is op loopafstand met oa twee supermarkten. Naast de huisjes ligt een skipiste en kan er ook goed gesleed worden wat onze kinderen ook volop gedaan hebben. Door de vriendelijke gastvrijheid, de mooie ligging, de leuke stuga's en de sneeuwpret hebben wij een vakantie gehad die we niet gauw zullen vergeten. We komen zeker nog een keer terug.
Geplaatst op: 02-08-2020

Guy


Verbleven in:

Stuga 14

Waardering:

We stayed with a group for 6 nights in April in three stuga's. The stuga's are very comfortable and had everything we needed for our stay. We experienced a great hospitality from the owners who where very warm and helpful. The direct surroundings of the stuga''s is peaceful with a beautiful area (nice waterfall, lakes, river and forests) and supermarket nearby. Highly recommended!!
Geplaatst op: 02-08-2020